Barton William, un chirurg ortoped în vârstă de 36 de ani, a murit pe 8 februarie, acesta ar putea fi primul caz de deces din SUA cauzat de un răspuns imunitar întârziat la COVID, deși a primit a doua doză de vaccin. 

Medicul chirurg Barton Williams a fost declarat mort lunea trecută, la Baptist Memorial Hospital, din Memphis, Tennessee. El avea 36 de ani. „Din cercetările de până acum, credem că a suferit de sindrom inflamator multisistem (MIS)”, a declarat „expertul” în boli infecțioase al spitalului, dr. Stephen Threlkeld, citat de dailymemphian.com, potrivit Romaniatv.net.

Sindromul, mai frecvent la copii, arată adesea și acționează ca boala Kawasaki, care provoacă inflamații ale vaselor de sânge. MIS poate apărea la cineva care a fost infectat cu Covid cu săptămâni sau luni mai devreme și a instalat o reacție imună severă, întârziată, care cauzează adesea leziuni semnificative organelor.

Williams le-a spus medicilor că nu știe să fi avut Covid și a fost testat negativ de mai multe ori în spital.

„Boala inflamatorie multi-sistem nu are nicio legătură cu cât de gravă a fost manifestarea infecției cu Covid la respectiva persoană”, a spus Threlkeld.„Singurul mod în care am aflat că a fost infectat a fost că avea anticorpi”, a mai afirmat Threlkeld.

O cauză oficială a decesului nu a fost încă stabilită. „Vrem să fim siguri că nu există niciun indiciu că ar fi vreo relație a decesului cu vaccinul în acest moment”, a spus Threlkeld.

Anticorpii din sângele lui Williams au fost cei care au declanșat infecția naturală, nu cei din vaccin„, susține „expertul” în boli infecțioase Threlkeld, care cine știe cu cât a fost mituit să facă o asemenea declarație. In aceste vremuri în care banii și puterea sunt mai presus de orice, acest lucru ar trebui totuși sa nu ne mai mire.

Cum era de așteptat nici nu poate fi vorba de o moarte cauzată de vaccinul anti-Covid..chiar dacă medicul chirurg Barton Williams a decedat după rapel, însă putem trage singuri această concluzie evidentă.

Acesta este încă un exemplu care ne arată faptul că vaccinul în cauză, nu doar că nu protejează împotriva infectării, sau reinfectării ci, agravează crucial starea celor care și l administrează.

Lasă un răspuns