Consiliul Europei a semnat Rezoluția 2361, pe 27 ianuarie, care prevede că vaccinările în statele membre ale UE nu ar trebui să fie obligatorii.

Mai mult, persoanele care nu au fost vaccinate nu pot fi discriminate în niciun felAceasta oprește efectiv noțiunea de „pașapoarte de vaccinare”. Rezoluția merge atât de departe încât să ordone statelor membre precum Suedia să informeze activ cetățenii cu privire la aceste drepturi. Rezoluția a fost ignorată de politicienii obișnuiți și mass-media.

Consiliul Europei este o organizație interguvernamentală de cooperare europeană cu 47 de state membre, care, în ciuda numelui și a aceluiași steag, este separată de UE. Rezoluțiile sale nu sunt obligatorii din punct de vedere juridic, dar recomandările adresate statelor membre sunt aproape întotdeauna respectate. De exemplu, încă din noiembrie anul trecut, guvernul a propus modificarea legilor Suediei ca urmare a Convenției Consiliului Europei privind criminalitatea informatică. Rezoluția privind vaccinarea forțată descrie pe scurt problemele cauzate de pandemia Covid-19 cu șomajul rezultat, recesiunea economică și sărăcia. De asemenea, subliniază că există o anumită neîncredere în rândul populației europene cu privire la un program de vaccinare forțată. Rezoluția conține diverse recomandări pentru a obține un aport mare de vaccinare, dar și ceva neașteptat – și anume dispoziții clare pentru aceasta.

Punctul 7.3 din rezoluție obligă toate statele membre să se asigure că cetățenii sunt informați că vaccinările împotriva Covid NU sunt obligatorii și că nimeni nu este presat politic, social sau altfel să fie vaccinat. În al doilea rând – cel puțin la fel de important – statele membre trebuie să se asigure că nimeni nu este discriminat pentru că nu a fost vaccinat din cauza riscurilor posibile pentru sănătate sau pentru că persoana pur și simplu nu dorește să fie vaccinată. Acesta din urmă este deosebit de interesant, având în vedere propaganda actuală a pașapoartelor de vaccinare de către mass-media din sistem și de mai multe guverne europene, despre care susțin că este necesară. Guvernul suedez a anunțat pe 4 februarie că a decis să introducă un certificat digital de vaccin care va fi gata până în vară. Dar la ce se folosește atunci, dacă devine ilegal discriminarea cuiva care nu îl are?

Conform Convenției de la Nürnberg, vaccinurile experimentale pot fi văzute ca un experiment asupra populației. În cazul vaccinurilor ARNm – ModeRNA și Pfizer, acestea nu au fost niciodată testate anterior. Convenția constă din zece puncte, iar prima prevede: Consimțământul voluntar al subiectului uman este absolut necesar. Dar întrebarea rămâne: Este cu adevărat voluntar dacă nu aveți voie să lucrați, să trimiteți copiii la școală, să călătoriți sau chiar să vizitați mall-ul dacă nu vă supuneți vaccinurilor experimentale? Al cincilea punct afirmă: Niciun experiment nu trebuie efectuat acolo unde există motive să credem că va avea loc moartea sau vătămarea invalidantă. Nenumărate autorități de sănătate și control din mai multe țări au declarat cum se așteptau ca acest lucru să se întâmple la o scară destul de mare. Ca urmare a vaccinărilor, au fost deja enumerate decesele sau leziuni grave cauzate de vaccin, inclusiv la Agenția de Sănătate Publică din SUA CDC.

Cititorii ar trebui să descarce informațiile de pe smartphone-ul lor pentru a le avea la îndemână ori de câte ori este necesar să reamintească oficialilor guvernamentali liniile directoare ale Consiliului Europei.

Rezoluția 2361 a Consiliului Europei privind vaccinurile:

7.3  – În ceea ce privește asigurarea unei absorbții ridicate a vaccinului:
7.3.1 Asigurați-vă că cetățenii sunt informați că vaccinarea NU este obligatorie și că nimeni nu este presat politic, social sau altfel să se vaccineze, dacă nu doresc să o facă ei înșiși;
7.3.2 Să se asigure că nimeni nu este discriminat pentru că nu a fost vaccinat, din cauza unor posibile riscuri pentru sănătate sau pentru că nu dorește să fie vaccinat;

 Așa că dragilor celor prea vehemenți cu vaccinarea băgați-le sub nas această Rezoluție ca să le mai treacă elanul neomarxist.

Există mari demonstrații în Germania și s-au răspândit la Viena și la Copenhaga. Oamenii au mai mult sens decât autoritățile publice și resping mandatele Covid. În Țările de Jos, Curtea de la Haga a decis că starea de blocare/închidere Covid nu are niciun temei juridic și „este o încălcare de amploare a dreptului la libertatea de circulație și a vieții private și limitează, printre altele, dreptul la libertatea de întrunire și manifestare”.

Klaus Madersbacher, proprietarul site-ului antikrieg.com, crede că germanii asociază campania bazată pe frică cu noi controale guvernamentale asupra vieții și activităților oamenilor, cu o agendă hegemonică americană. El crede că este o mișcare revoluționară de masă care ar trebui acum să se organizeze sub conducere pentru a obține independența țărilor și a popoarelor lor. Teatrul cu și în jurul coronavirusului este pus în scenă cu intenția explicită de distragere a atenției și de a crea frică și un climat de nesiguranță generală care duce la măsuri de control care permit puterea hegemonică, rezultând poate într-o „resetare globală” care servește interesului celor puțini în detrimentul celor mulți. Împotriva acestor măsuri, germanii și națiunile vecine se ridică într-o disponibilitate fără precedent și neprevăzută de a se apăra ca popor și societate. Am citit protestele din ultimele luni ca expresii clare pe care poporul german nu mai este dispus să le supună guvernelor marionetă care nu reușesc să reprezinte interesele poporului.

Germanii și europenii sunt folosiți ca sprijin pentru presiunea Washingtonului / NATO împotriva Rusiei și Asiei, care este în mod clar împotriva intereselor europene. Dacă se realizează o cooperare spontană între popoarele europene, aspirațiile Washingtonului sunt înfrânte, iar guvernele reprezentative se vor forma în locul statelor marionetă ale Washingtonului. Întrucât guvernele europene aflate la guvernare nu sunt nici dispuse, nici capabile să reprezinte interesele popoarelor, au pierdut încrederea poporului și au pierdut dreptul de a rămâne la putere. Pașii prescriși în mod constituțional pot fi urmați pe cât posibil pentru a-i scoate din funcție.

Sursa

Lasă un răspuns