RADOI REMUS, acoperit sau nu, denota o pregatire speciala si pare a avea niste preocupari la fel de speciale

Radoi Remus

Dupa o scurta investigatie, aflam ca in preajma anilor 2010 Radoi Remus este implicat in numeroase actiuni caritabile, il vedem pozitionat in preajma unor oameni precum : Victor Atanasie Stanculescu, Constantin Degeratu, Nucu Gheorghe secretar de stat MAI, Catalin Ionita directorul DGA, dar si a lui Ioan Talpes, toti acestia fosti sau actuali conducatori ai unor structuri de forta din Romania.

Trecand in alt registru aflam ca este un milionar din sudul tarii, conducand cateva firme de paza dar si de constructii ce insumeaza peste 1800 de angajati.

Tot acesta in anul 2019 dezvolta o initiativa numita Romania Made ce urmeaza a se transforma intr-un supermarket ce ar trebui sa comercializeze produsele fabricate in Romania. In alta ordine de idei il gasim in postura in care organizeaza manifestatii fiind in evidenta primariei capitalei ca fiind organizatorul mitingului impotriva razboiului din golf, manifestatiei impotriva lui Kovesi dar si a altor doua mitinguri impotriva presendintelui Iohannis.

Intre anii 2006-2014 il intalnim ca prezentator si realizator tv dar si initiatorul unui proiect media de anvergura nationala.

Mai jos va vom spicui parerea altor cateva publicatii si canale media.

Într-o intervenție telefonică la Antena3, Remus Rădoi susține că a fost la Ministerul Afacerilor Interne depunând o solicitare scrisă ,fiind primit imediat de secretarul de stat din MAI Gheorghe Nucu.

Redăm dialogul dintre Catalina Porumbel și Remus Rădoi:

-Cum se numește șeful DGIPI Olt care va primit în audiență după ce ați fost la Gheorghe Nucu secretarul de stat ?

Dogaru Cătălin

-La dl. Cătălin Dogaru ați fost tot asa în audiență?v-a primit în aceeași zi?

-Aveam numărul dânsului de telefon, l-am sunat personal, i-am spus că mi s-a recomandat de către domnul secretarul de stat să merg să informez, să depun acele date pe care le am. Mi-a spus că și dumnealui a fost informat că trebuie să ajung la dânșii. Am mers, am depus acele lucruri, după cunoștința mea au făcut raportul către Ministerul de Interne(..)

-Deci vă răspunde la telefon șeful DGIPI Olt, vă primește în audientă, ii spuneți aceleași lucruri, le rezolvă, Domnule Rădoi, sau nu?

-In opinia mea, nu !

-Vă mai întâlniți cu cineva?

-Da. Acest fapt a determinat ca eu să merg mai departe, deoarece era în joc viața mea, colaborasem cu DIICOT-ul pe niște cazuri foarte grele și ajunsesem la concluzia că reprezentanți ai DIICOT au dat informația către grupul infracțional organizat că eu colaborez cu ei. In felul acesta am fost amenințat cu moartea de către unul din membri grupului, care a fost condamnat pentru crima în trecut. Aceste lucruri m-au determinat să merg mai departe, ajungând la șeful DGA Central , la Dl. Chestor Ioniță, unde și acolo am arătat informațiile pe care le dețineam. Acesta a fost singurul care mi-a lăsat impresia că se implică și dă într-adevăr o celeritate cererii mele, a și dat rezoluție pe care scria „de urgentăși s-a dispus o anchetă asupra polițiștilor care erau implicați.

-Dl Rădoi, la Cătălin Ioniță șeful Direcției Generale Anticorupție din cadrul Ministerului de Interne ați ajuns cum ?

-La fel, pe o cale oficială!

-Iertați-mă dar și noi avem o cale oficială și nu am reușit ce ați reușit dumneavoastră. Eu va felicit pentru că ați bătut la toate ușile pentru a face cunoscute lucrurile din Caracal. Repet întrebarea, la dl Cătălin Ioniță șeful DGA cum ați ajuns?

-In același mod. Știam că este zi de audientă, am cerut să merg la dumnealui spunând că este ceva urgent, am explicat că fac parte din cadrul unei firme de pază cu niște efective foarte mari și că faptele sunt destul de grave. Am fost primit la dumnealui, s-a dispus începerea unui dosar de urgentă și la fel i s-a semnalat DICCOT central că există nereguli grave în instrumentarea acelui dosar la care eu mă refeream, ceea ce a făcut ca DIICOT Central să-mi trimită o hârtie prin care mă înștiințau că dosarul a fost preluat de ei constatând neregulile pe care eu le semnalam că existau.

-Dl. Rădoi, în aceste solicitări dumneavoastră scrieți de aceasta frăție a oamenilor legii intre ghilimele,căci am observat că nu mai sunt ai legii și infractori.

Uimită de ușurința cu care domnul Rădoi a avut acces în aceste instituții, Cătălina Porumbel declară că este un record acest lucru, datorită faptului că nici ziariștii nu pot avea acces cu atâta ușurință în cadrul acestor instituții, ca urmare ne putem întreba și noi dacă Remus nu lucrează cumva sub acoperire?și dacă da,al cui acoperit este ?!

Tot într-o emisiune televizată îl găsim pe Remus, de data aceasta la KanalD ,emisiune moderată de Christian Sabbagh, iar alături de Remus a fost invitat și un reprezentant al ziarului Libertatea.

Vă vom lăsa mai jos câteva video din care nouă ne reiese faptul că Remus nu este străin serviciilor de informații, putând cu ușurință să lucreze în acest domeniu, după cum crede și Ch. SAbbagh :” Eu cred că mai degrabă dumneavoastră ați lucrat în Serviciul Roman de Informații. Sincer să vă spun la ce informații aveți..scuzați-mă că o spun, dar mă gândesc Ră-Doi și-un sfert (Departamentul de Informații și Protecție Internă), pentru că sunteți o sursă de informații, presupun că stăpâniți foarte bine situația infracțională din zonă de vreme ce ii cunoașteți pe toți. Sunt ferm convins că nu numai interlopii au probleme cu dumneavoastră ci și polițiștii care au trecut în barca cealaltă„.

Remus Rădoi susține că dacă ar fi lucrat într-un astfel de serviciu, de forță al statului și-ar fi dat demisia, pentru că în opinia dumnealui ceea ce s-a întâmplat în țara noastră nu se putea întâmpla dacă aceste servicii își făceau datoria, concluzionând că am fost conduși foarte prost, pierzând resursele statului în favoarea altor state, fiind transformați într-o piață de desfacere.

Vrem sa subliniem un lucru care noua ni s-a părut destul de important și anume, faptul că ziarul Libertatea în toate articolele ce îl aveau ca subiect pe Remus, acesta era pus într-o lumina <defavorabilă> fiind prea putin spus.

Fără a avea vreun sâmbure de adevăr pornirile acestora denigratoare și defăimătoare la adresa lui Remus, aceștia continuă să-l calomnieze chiar și după ce au stat de vorba cu dumnealui. Ca exemplu vă lăsam mai jos o mică parte din emisiune în care doamna de la Libertatea,întrebată fiind de Ch. Sabbagh dacă îl vede sau nu interlop pe Dl. Remus,aceasta recunoaște că NU, bâlbâindu-se pe tot parcursul emisiuni și evidențiind faptul că au editat acel cuvânt, numindu-l pe Remus în schimb, „șeful unei grupări de forță”, un om de afaceri cu greutate. Nimic mai fals, aruncând o privire pe articolele celor de la acest ziar, am observat stupefiați ca au continuat să-l numească pe Remus interlop chiar și după emisiunea în care doamna reprezentat al ziarului zicea că nu îl vad nicidecum interlop ci mai degrabă un om de afaceri cu greutate.

Ce credibilitate mai poate avea o astfel de publicație?

Va prezentam mai jos o alta opinie despre Radoi Remus din Evenimentul zilei :

Atât Antena3, KanalD cat si Evenimentul zilei se gandesc că, probabil Remus este un om care ar fi lucrat intr-un serviciu de spionaj, si nu sunt singurii.

„Omul de afaceri Rădoi Remus a dat informații către mai multe structuri, printre care Ministerul Administrației și Internelor, Direcția Generală Anticorupție și SRI.  „Am fost la petrecere în scop operativ”, a fost una dintre expresiile folosite de Rădoi, potrivit EVZ.ro

Mergând mai departe cu investigația despre omul de afaceri Remus Rădoi spicuim din articolul scris de Mihai Radu din Catavencii: ” Rădoi Remus a vrut să intre prin telefon în emisiunea Sorinei Matei la B1 TV, după ce Sorina Matei spusese despre el, lucruri neadevărate, purtate prin presă din gură-n gură, din preluare în preluare: interlop, probleme cu legea, relații cu Poliția. Remus, a dorit să intre în emisiune ca să spună și el ce crede, moment în care Sorina Matei a luat foc de parcă auzise că SRI-ul nu mai plătește lunar, ci la bucată.

Un jurnalist din o sută ar fi refuzat să stea de vorbă cu Remus, cel pe care l-a sunat Poliția din Caracal să o localizeze pe Alexandra. Cum să ți se ofere o asemenea șansă, iar tu să-i dai cu piciorul?

Uimitor este că, atunci când Remus Rădoi deschide gura, toți doctorii de la Academia de Poliție par frații mai mici și mai proști ai lui Marian Vanghelie. Omul are vocabularul mai mare decât audiența Antenei 3 și vorbește atât de fluent limba română încât mulți din presă par niște băieți veniți aici la studii de doi ani de zile. Pe lângă Remus, Sorina Matei pare o alarmă defectă, scheletul unei vehemențe lipsite de orice consistență.

Nici nu vreau să-mi imaginez ce Academie ar pune pe picioare Remus Radoi, dacă și-ar pune mintea, și cum ar arăta întâlnirea dintre un absolvent al Academiei sale și un absolvent al Academiei de Poliție”.

Din kamikazeonline.ro aflam că Remus se lupta singur să destructureze clanurile de interlopi din zonă. Spicuim câteva lucruri și din acest articol : Remus Rădoi este un tocilar din Caracal care se bate „parte-n parte“ cu clanurile de interlopi, dându-i afara dintr-un club pe fiii lui Bercea Mondial, acesta din urma fiind un apropiat al lui Traian Băsescu. Spunem apropiat datorită faptului că fratele fostului Președinte este nasul de botez al nepoatei lui Sandu Anghel, zis „Bercea Mondial”.

Acestea fiind spuse va lasam pe dumneavoastra sa trageti o concluzie.

Lasă un răspuns