Vaccinările au cauzat mai multe decese decât ar fi provocat coronavirusul în aceeași perioadă de timp susțin oameni de știință din Israel

Via ActiveNews:

Oameni de știință israelieni își pun întrebarea dacă numărul de cazuri noi de coronavirus și de decese nu este din cauza vaccinurilor.

Ne amintim că în urmă cu o lună cazurile de infectări explodau în Israel în ciuda celei mai agresive campanii naționale de vaccinare din lume. Nu mult după aceea, a început să crească numărul deceselor post-vaccinare, survenite nu doar la persoane vârstnice și susceptibile de „comorbidități”, ci și la tineri în floarea vârstei sau la oameni din câmpul muncii.

Israelul și-a vaccinat în mare grabă cel mai mare procent al populației din lume cu vaccinurile experimentale Covid, în urma unei înțelegeri încheiate de guvern cu Pfizer pentru asigurarea a milioane de doze din vaccinul Covid pe bază de ARN mesager. În momentul de față, statul Israel și-a vaccinat peste 53% din populație, un procent dublu față de cel al următoarei țări din clasamentul celor mai vaccinate, Marea Britanie (26,9%), informează un site care urmărește starea vaccinării în lume, VaccineImpact.com. Iar Australia de abia a atins 0,1%. GRAFIC:

„Știrile oficiale” publicate de presa corporatist-oficială, care pretind că vaccinurile au fost eficiente în reducerea ratei infectărilor cu Covid în Israel, au ajuns sub lupa specialiștilor Departamentului de Boli Infecțioase și Tropicale Emergente al Facultății de Medicină din cadrul Universității Aix-Marseille. Dr. Hervé Seligmann și inginerul Haim Yativ au publicat rezultatele cercetării lor pe website-ul Nakim.org ce găzduiește un forum de discuții online.

Aceste informații s-au viralizat rapid și au fost traduse în mai multe limbi și preluate de diverse site-uri de știri din lume, precum Arutz Sheva 7, IsraelNationalNews, care citează un articol de primă pagină al publicației France Soir.

France Soir scrie că urmărește publicații, analize de date și feedback-uri din diverse țări pe tema vaccinării și, de aceea, a considerat relevant articolul celor doi specialiști de pe site-ul Nakim și le-a solicitat un interviu pentru a le înțelege analiza privitoare la ceea ce ei numesc „mortalitatea ridicată cauzată de vaccinul Covid”. INTERVIUL VIDEO POATE FI URMĂRIT AICI.

Aceștia susțin că vaccinul Pfizer cauzează „o rată a mortalității de sute de ori mai mare în rândul tinerilor, comparativ cu rata mortalității cauzate de coronavirus în lipsa vaccinului și de zeci de ori mai mare în rândul vârstnicilor, în cazurile în care mortalitatea înregistrată ca fiind cauzată de coronavirus survine la scurt timp după administrarea dozei de vaccin, adăugând astfel o mortalitate mai ridicată cauzată de infarct, accident vascular cerebral (AVC), etc.”

Autorii articolului declară că nu se află în conflict de interese pe acest subiect, în afara faptului de a avea copii în Israel (Dr. Hervé Seligmann are dublă cetățenie, israeliano-luxemburgheză și deține o diplomă de la Universitatea Evreiască din Ierusalim).

După o scurtă prezentare, autorii au discutat pe marginea analizei de date făcute de ei, a validărilor efectuate, a limitărilor și, mai presus de toate, a concluziilor lor, pe care le compară cu datele primite în urma unei solicitări la Ministerul Sănătății, în virtutea Legii privind Libertatea de Informare.Concluziile lor sunt următoarele:

  • Există o neconcordanță între datele publicate de autorități și realitatea din teren.
  • Cercetătorii au folosit trei surse de informare, în afară de e-mail-urile și raportările de efecte adverse pe care le primesc pe Internet. Aceste trei surse sunt: site-ul israelian de știri Ynet, baza de date a Ministerului israelian al Sănătății și baza de date a Sistemului de Raportare a Efectelor Adverse cauzate de Vaccin (VAERS) din SUA.
  • În ianuarie 2021, s-au înregistrat 3000 de raportări de efecte adverse ale vaccinurilor, dintre care 2900 erau atribuite vaccinurilor bazate pe ARN mesager.
  • Comparativ cu alți ani, mortalitatea este de 40 de ori mai mare.
  • Pe 11 februarie, un articol de pe Ynet prezenta date legate de vaccinare. Autorii articolului de pe site-ul Nakim susțin că au demontat această analiză chiar cu datele publicate de Ynet: „Am preluat datele urmărind mortalitatea din timpul perioadei de vaccinare, care se întinde pe 5 săptămâni. Analizând aceste date, am ajuns la niște cifre uluitoare care atribuie vaccinului o mortalitate semnificativă”.
  • Autorii spun că „vaccinările au cauzat mai multe decese decât ar fi provocat coronavirusul în aceeași perioadă de timp”.
  • Haim Yativ și Dr. Seligmann declară că, în opinia lor, presiunea autorităților israeliene de a vaccina cetățenii „reprezintă un nou Holocaust”.

Cei doi invită și alți specialiști să le completeze analizele și intenționează să întreprindă demersurile legale care se impun în urma a ceea ce au descoperit. Pe de altă parte, Ministerul israelian al Sănătății nu a dat curs solicitării France Soir de a comenta privitor la descoperirile celor doi.

Aceștia din urmă s-au mai plâns și de faptul că „nu au posibilitatea de a le transmite aceste informații vitale” concetățenilor lor, notează Mordechai Sones în IsraelNationalNews.com, citând articolul publicației France Soir.UPDATE: Întreaga istorie a fost relatată simultan cu ActiveNews și de publicația lui Robert F. Kennedy The Defender, sub titlul Israeli Health Ministry: Pfizer Vaccine Killed ‘About 40 Times More Elderly Than the Disease Itself Would Have Killed’Angajați interziși la muncă fără vaccinReferitor la presiunile făcute de autoritățile israeliene pentru a determina vaccinarea cât mai multor cetățeni, iată că nu doar statul face presiuni, ci și companiile private.

Mobileye, un producător israelian de automobile cu pilot automat, având ca firmă-mamă compania Intel, le va interzice angajaților care resping vaccinarea Covid să lucreze on-site, a anunțat directorul executiv Amnon Shashua, potrivit LifeSiteNews.

Într-o scrisoare internă ajunsă în presa israeliană, Shashua spunea că se așteaptă ca aproximativ 10% dintre angajații Mobileye să refuze vaccinul Covid, după cum relata miercurea trecută the Jerusalem Post.

Compania îi va opri pe acești angajați să meargă personal la locul de muncă, deși aceia care sunt considerați esențiali s-ar putea întoarce dacă fac dovada unui rezultat negativ la testul Covid, se mai spunea în scrisoare. Însă această cerință ar fi aplicabilă doar angajaților care au făcut deja boala.„Sunt mândru că 90% dintre angajații @Mobileye sunt deja complet sau parțial vaccinați. Vom deveni „verzi” în prima săptămână din Aprile, primindu-i la birou doar pe angajații vaccinați, iar ceilalți continuând lucrul de acasă.

Acesta este începutul promițător al revenirii la normalitate, sper ca și alții să urmeze (exemplul)”, a scris Shashua pe Twitter cu o săptămână în urmă.Mobileye, cu 1500 de angajați în Ierusalim, este prima mare companie din Israel care emite o cerință de vaccinare a angajaților.

Deși în Israel nu există nici o lege care să le permită angajatorilor să pretindă vaccinarea Covid a angajaților, oficiali de rang înalt ar fi spus că pregătesc o nouă lege care să schimbe vechile reglementări, potrivit the Jerusalem Post.

Profesorii, luați în cătarea seringii„Lucrăm la o lege care să împiedice persoanele care nu sunt vaccinate sau care nu au fost testate de Covid în ultimele 48 de ore să lucreze cu publicul – de exemplu, să stea în fața unei clase pline de elevi”, a declarat în februarie ministrul israelian al Sănătății, Yuli Edelstein.

„Este posibil ca profesorii care refuză să fie vaccinați să fie nevoiți să plătească din propriul buzunar pentru teste Covid făcute la privat, la fiecare 48 de ore”, a adăugat el. „Nu am de gând să concediez pe nimeni, dar dacă cineva nu este vaccinat, atunci este problema sa”, a adăugat, cinic, ministrul.

Abordarea israeliană a fost preluată la nivel local și în România, unde Universitatea de Medicină din Timișoara a anunțat pe 1 martie 2021 că profesorii sau studenții nevaccinați nu vor putea să participe decât online la activitățile academice, după cum a relatat ieri ActiveNews.

Pașaportul VerdePentru revenirea Israelului la o stare apropiată de normalitate începând de săptămâna viitoare, Ministerul Sănătății lansează programul „Pașaport Verde”, care le va permite instituțiilor înscrise să funcționeze normal (sinagogi, hoteluri, teatre, săli de concerte sau de sport ș.a.), informa The Jerusalem Post duminică, 28 februarie 2021.Doar persoanele care s-au vaccinat sau care au făcut boala și s-au recuperat vor fi eligibile pentru primirea acestui pașaport, de care este condiționat accesul în anumite locuri sau participarea la anumite activități.

Ministrul Sănătății, Yuli Edelstein, a anunțat joi, 25 februarie, că așa-numitele „pașapoarte verzi” reprezintă un prim pas pentru revenirea la o viață „aproape normală”, fiind acordat cetățenilor aflați la o săptămână după a doua doză de vaccin Covid sau celor aproximativ 740.000 de persoane care și-au revenit în urma bolii și care, deocamdată, nu sunt eligibile pentru vaccinare.

Totodată, oficialul a avertizat că în curând vor exista angajatori care vor cere personalului să se vaccineze sau, în caz contrar, să se testeze de coronavirus la fiecare 48 de ore.Nu se spune nimic despre persoanele sănătoase care nici nu au trecut prin boală, nici nu au făcut vreun vaccin, acestea fiind, cel mai probabil, obligate să își demonstreze pe banii lor „nevinovăția” la fiecare două zile, pentru a avea dreptul la o viață socială și profesională desfășurată în public. Având în vedere că aproape jumătate dintre cetățeni sunt în această situație, autoritățile israeliene vor trebui să se confrunte cu propriul popor.

Lasă un răspuns