Mai multe mărturii ale unor pacienți vaccinați cu serul AstraZeneca, pacienți care au avut reacții adverse grave, unii dintre ei chiar și la o perioadă lungă de timp după imunizare,au fost prezentate vineri la Antena 3

Unul dintre acești pacienți este Beatrice Șerbănescu, balerină la Opera Națională. Femeia povestește că a avut nevoie chiar de resuscitare după vaccinare, în ciuda faptului că nu a fost vaccinată cu o doză din „lotul cu probleme”.

”La 28 de ore de la vaccin, am avut o reacție foarte urâtă! Cu pierderea conștienței aproape un minut, având pulsul 40. Noroc că soțul meu, care este medic, era acasă și mi-a făcut resuscitare în adevăratul sens al cuvântului. 

Mi-am revenit destul de greu după ce m-am înnegrit.

În continuare nu am o stare foarte bună. Am avut de la vaccin cefalee, inapetență, stare de moleșeală…

Întrebarea este ce fac în acest caz. Pentru că îmi este frică să mai fac rapelul, și, cu toate acestea, am fost de acord și mi-am asumat vaccinarea. Adică sunt pro vaccin”, a povestit Beatrice Șerbănescu, la Antena 3. 

Femeia spune că se mai gândește dacă își va administra și rapelul. 

Nu sunt convinsă! Sincer! Eu am făcut și analize înainte de vaccin, sunt cu analizele la zi, nu am nicio boală cronică, sunt sănătoasă clinic. După reacție, nu știu ce să spun!” 

Pe de altă parte, Gindrovel Dumitra, președintele grupului de vaccinologie, susține că nu este obligatoriu ca persoanele care au avut efecte adverse după prima doză să aibă și după cea de-a doua, încurajând astfel vaccinarea și sporirea reacțiilor adverse grave.

Oamenii ar trebui sa se trezească și sa își dea seama pana nu va fi prea târziu ca acești „specialiști”, pro vaccinare, nu le vor nicidecum binele. Ei își vad doar propriile lor interese, căci pe asta se bazează de fapt aceasta propaganda de vaccinare.

Lasă un răspuns