Vineri, 5 martie, un articol de pe site-ul Israel-News lansează un articol ce se intitulează „A fost depusă o plângere în fața Tribunalului de la Haga pentru a opri vaccinarea în Israel”.

Articolul explică faptul că organizația „Oamenii adevărului” a depus o plângere la Tribunalul de la Haga împotriva guvernului israelian, care „efectuează experimente ilegale asupra cetățenilor israelieni”, prin intermediul Pfizer.

Ruth Mahachovsky și Arie Suchowolski, cei doi avocați din spatele plângerii susțin că politica de vaccinare în masă a guvernului israelianîncalcă principiul consimțământului informat al unei persoane de a primi tratament medical”. Mai mult, ei cred că „statul Israel, guvernul israelian cu miniștrii săi și membrii Knesset, primarii și alți înalți oficiali, încalcă flagrant Codul de la Nürnberg”.

Instanța de la Haga a acceptat plângerea depusă de doi avocați israelieni, pentru încălcarea CODULUI NUREMBERG de către guvernul israelian. Experimentul Pfizer în Israel a fost realizat prin încălcarea Codului de la Nürnberg.

Site-ul France Soir a susținut că plângerea depusă săptămâna trecută la instanța de la Haga, care acuză guvernul israelian de încălcarea Codului de la Nürnberg, a fost acceptată. Acum se așteaptă o decizie.

Lasă un răspuns