Suntem alături de Dr. Adina Alberts, după ce s-a dispus a fi cercetată disciplinar de Colegiul Medicilor

Medicul Adina Alberts este cercetata disciplinar de catre Colegiul Medicilor in urma postărilor facute pe tema COVID. Am putea spune în urma adevărurilor spuse de către doamna doctor cetățenilor.

Acest lucru ne arată încă odată cum se practică „dreptatea” în România. Datorită nesupunerii și nerespectării unor ordine absolut inumane și aberante ajungi sa fi cercetat și apoi decredibilizat în mass media, dacă nu îmbrățișezi aceste reguli. Adevărul și dorința doamnei Alberts de a informa corect cetățenii cu privire la metodele, atât de tratare cât și de vindecare a virusului sars-cov-2, au fost aspru criticate de cei care s-au supus normelor, printre ei aflându-se și farmacistul Miclaus George, el fiind cel care a depus plângere împotriva doamnei Alberts.

Spre exemplu, in cea mai recenta postare dumneaei sustinea ca pacientii COVID sunt tratati aiurea, cu tot felul de medicamente experimentale si ii sfatuia pe acestia sa le ceara medicilor Ivermectina, ceea ce este adevărat, drept dovadă fiind și ultimele știri și marturii ale pacienților, sau ale rudelor acestora, care au fost tratați în spitale. Să nu uităm de ceea ce se întâmplă cu pacienții în secțiile ATI și nu numai.

Vom reda mai jos ultima postarea a Adinei Alberts:

Dragii mei, sunteti internati in Spitale cu Covid, cereti medicilor sa va spuna schema de tratament pe care v-o administreaza. Au obligatia sa va informeze! Am informatii ca sunt multi pacienti tratati aiurea, cu tot felul de medicamente experimentale, scumpe, fara indicatiei in Covid, iar complicatiile isi fac aparitia. Nu acceptati Kaletra pentru tratarea Covidului. AVETI ACEST DREPT, conform art 18 si 19 din Legea 46 din 2003. Actionati pana nu e prea tarziu!

Aveti parinti sau rude apropiate internate in spitale in stadii medii/grave de Covid, cereti-le acestora, cat mai puteti, acordul in SCRIS 🤦🏻‍♀️ consemnat si in fisa de internate, ca sa puteti avea acces la informatii despre schema de tratament aplicata. Asta pentru situatia de nedorit dar posibila in care lucrurile se complica si pacientul devine inconstient. Cereti sa verificati cu ochii dvs, fisa de tratament a rudei dvs, pe baza imputernicirii primite, conform art 22 si a art 24 pct 2), din Legea 46 din 2003.

Iar daca nimic nu mai functioneaza, cereti medicilor sa le dea Ivermectina! Daca refuza, cereti-le din nou! Si daca totusi refuza cu vehementa, scrieti-mi mie in privat! Aveti grija ca sa aveti dovezi ca acesti medici au refuzat sa incerce ORICE ca sa va salveze persoana apropiata.

Si mai important decat orice, nu mergeti la spital daca nu este musai... Aplicati, din primul moment, schema completa de tratament, imediat ce aveti suspiciunea ca ati avea COVID. NU PIERDETI NICIO ZI!”, a scris aceasta pe pagina ei de Facebook.


Anuntul ca medicul Adina Alberts este cercetata de catre Colegiul Medicilor a fost facut de cel care a facut plangere impotriva sa, farmacistul Miclaus George.

Ne putem întreba desigur, cu ce anume a deranjat doamna doctor atât de tare prin această postare?! Dumneaei sublinia niște lucruri esențiale și de ajutor în rândul populației care încă mai gândește și se dorește a fi sănătoasă.

Lasă un răspuns