OMS și Unitaid, acuzate că vor să îngroape Ivermectina. Medic belgian: „Este sigură și ar putea zdrobi pandemia în câteva săptămâni!”

  • OMS, prin Unitaid, ar fi schimbat concluziile unui studiu internațional pentru a discredita ivermectina
  • Să nu uităm faptul că ivermectina a obținut premiul Nobel
  • Țările bogate, neinteresate de Ivermectină deoarece au investit prea mult în vaccinuri

OMS și Unitaid sunt acuzate că vor să împiedice folosirea Ivermectinei în tratarea coronavirusului! Acuzațiile sunt foarte grave: produsul este ieftin, în comparație cu vaccinurile globale, care au costat deja miliarde de dolari.

OMS este într-un fel legat de Unitaid, deoarece acesta din urmă este găzduit de OMS. Finanțarea pentru Unitaid provine în principal din state, precum Franța, Regatul Unit, Norvegia și Chile. Fundația Bill & Melinda Gates face parte, de asemenea, din sprijinul financiar (și din colaborarea Cochrane).

Unitaid este o inițiativă internațională medicală care lucrează în zona inovațiilor pentru prevenirea, diagnosticarea și tratarea bolilor majore din țările cu venituri mici și medii.

Asupra instituțiilor amintite planează suspiciunea că vor să „îngroape” definitiv Ivermectina.

Potrivit doctorului Maudrux, Unitaid ar fi lipsit pur și simplu autorii de concluzia lor, pentru a scrie o concluzie nefavorabilă ivermectinei.

Cu ce scop? Unitaid ar face totul pentru a preveni recunoașterea unui tratament eficient și ieftin, mergând împotriva propriilor sale misiuni și obiective de a „ajuta” pacienții din țările în curs de dezvoltare să beneficieze de noi tratamente.

Ivermectina a dat rezultate excelente în studiile clinice, care au arătat că se reduc simptomele bolnavilor și scade mortalitatea cu 75%.

Potrivit medicului infecționist Ion Alexie, de la spitalul Summerlin din Las Vegas, National Institute of Health, din Statele Unite, probabilitatea ca Ivermectina să nu fie eficientă, după ce 32 de studii au arătat calitățile medicamentului împotriva Covid-19, este de 1 la 4 miliarde.

Țările bogate, care mizează pe vaccinuri, nu sunt deloc interesate de Ivermectină, deoarece au investit prea mult în vaccinuri.

Medicul belgian Marc Wathelet le-a transmis, în decembrie 2020, premierului și ministrului Sănătății din Belgia, o scrisoare în favoarea includerii Ivermectinei în tratamentul anti-COVID.

Cu toate astea Agenția Europeană a Medicamentului este împotriva utilizării ivermectinei în tratarea Covid-19, interesele fiind aici destul de evidente, putem spune datorită faptului că este prea ieftină, ne având nici o legătură cu eficacitatea acesteia!

Lasă un răspuns

Previous post Soț și soție din Prahova decedați la doar câteva ore distanță, după vaccinul PFIZER. Fiica celor doi, în stare gravă la ATI, după vaccinul ASTRAZENECA
Next post Liberalii au măsluit cifrele pandemiei înainte de alegeri, susține Vlad Voiculescu