Astăzi, 3 mai, este sărbătorită Ziua Mondială a Libertăţii Presei. Cu acest prilej, Florin Cîțu a ținut să transmită un mesaj, prin care dă ordine și indicații jurnaliștilor. Lupta jurnaliştilor pentru adevăr este vitală mai ales acum, pentru a combate tot ce înseamnă fake-news despre Covid-19 şi vaccinare în pandemie.

De ziua libertăţii presei, le mulţumesc jurnaliştilor pentru munca lor din timpul pandemiei, în aceste vremuri dificile, şi pentru ei. Informaţia verificată şi corectă despre efectele Covid-19 trebuie să ajungă la public, pentru protejarea sănătăţii cetăţenilor. Iar lupta jurnaliştilor pentru adevăr este vitală mai ales acum, pentru a combate tot ce înseamnă fake-news despre Covid-19 şi vaccinare în pandemie”, a scris Florin Cîţu, luni, pe Facebook.

Cîțu a cerut jurnaliştilor să fie în continuare parteneri în eforul de informare „corectă” și „responsabilizare” a populaţiei.

Vă rog să fiţi în continuare parteneri în acest efort comun al informării corecte şi al responsabilizării românilor, de a se vaccina în număr cât mai mare, pentru a ne întoarce la normalitate. Vă doresc să rămâneţi mereu liberi, de partea adevărului şi binelui public, independenţi, să informaţi corect opinia publică. La mulţi ani tuturor celor care lucrează în mass-media”, a mai scris acesta pe Facebook.

Lasă un răspuns