Vaccinurile, odată administrate, infectează milioane de oameni cu viruși letali sau cancerigeni! Industria vaccinurilor este o fraudă științifică – declară un expert al OMS

România fără justiție

Dr. Jean-François Saluzzo, fost director de producţie vaccinuri virale la Sanofi Pasteur, lider mondial în producția de vaccinuri, actual expert consultant al OMS, recunoaște cu cinism – într-o filmare de acum 5 ani -, că industria vaccinurilor este o fraudă științifică și că „vaccinurile salvatoare„, odată administrate, infectează milioane de oameni cu viruși letali sau cancerigeni!

Mai mult, acesta declară detașat că: „nu știm cum funcționează un vaccin, nu știm să producem un vaccin, orbecăim unul!

Dr.Saluzzo exemplifică mai multe cazuri concrete ale așa-ziselor „erori” vaccinale. Frauda industriei farmaceutice se pare că a început înainte de anul 1950.

De asemenea, virusologul francez recunoaște că un vaccin NU poate fi îmbunătățit ulterior punerii sale pe piață iar industriei pharma nu-i pasă de efectele adverse ale acestora!!!

Nimeni nu este preocupat de monitorizarea vaccinaților, nu se fac alte cercetări, nu se întocmesc statistici pentru că nicio firmă producătoare NU are interes să recunoască gravele efecte adverse – cancer, autism ori alte boli neurologice -, deoarece ar intra rapid în faliment!!!

Virusologul se amuză copios atunci când vorbește despre victimele celor de peste 75 ani – care oricum nu mai contează!?! – dar manifestă un mimat regret pentru copiii nenoriciți pe viață, cu intenție și bună știință!

Dr. Saluzzo a fost filmat de cineva în timpul unei ședințe de lucru, înregistrarea fiind făcută publică ulterior. În urma viralizării videoului, dr. Saluzzo a fost invitat la o televiziune pentru a i se acorda dreptul la replică.

Iarăși întreb: UNDE A FOST JUSTIȚIA LUMII ÎN ACEST CAZ? Virusologul tocmai făcuse un autodenunț și un denunț împotriva tuturor firmelor farmaceutice privitoare la frauda uriașă a industriei vaccinurilor, cu consecințe grave și foarte grave asupra milioanelor de copii, tineri, adulți, bătrâni din întreaga lume!!! De ce Saluzzo este LIBER? Dar ceilalți „specialiști” în crimă din firmele de vaccinuri? Aceeași vinovăție incumbă și funcționarilor din instituțiile statului – gen CDC, FDA etc. – care, în schimbul unor șpăgi uriașe au admis utilizarea serurilor ucigașe la scară mondială, unele fiind impuse ca obligatorii! Aici avem categoric dovada filmată a autodenunțului din care rezultă fără echivoc și intenția, și vinovăția făptuitorului/făptuitorilor!

Lasă un răspuns