Laureat NOBEL pentru Medicină: ” Vaccinarea este o eroare uriașă! Creează noi tulpini și provoacă decese”

Câștigător al Premiului Nobel pentru Medicină, Luc Montagnier-virusologul francez, a numit vaccinarea în masă din timpul pandemiei ca fiind de neimaginat și o eroare istorică, ducând la crearea de noi „tulpini” și provocarea de decese.  

Într-un interviu publicat de RAIR Foundation USA, Montagnier a făcut următoarea afirmație cu privire la aceste seruri experimentale: „Este o eroare uriașă. O eroare științifică și o eroare medicală. Este o greșeală inacceptabilă

Vaccinarea este cea care provoacă tulpinile. Cărțile de istorie vor consemna acest lucru. Mulți epidemiologi știu și totuși păstrează tăcerea despre această problemă cunoscută ca „amplificarea dependenței de anticorpi”.

Anticorpii produși de virus fac ca infecția să devină mai puternică”, a declarat Montagnier într-un interviu cu Pierre Barnérias de la Hold-Up Media realizat luna aceasta.

Tulpinile unui virus pot apărea în mod natural, însă Montagnier spune că vaccinarea accelerează procesul.

„Este clar că noile tulpini sunt create prin selecția mediată de anticorpi provocată de vaccinare.”

Vaccinarea în timpul unei pandemii este „de neimaginat” și provoacă decese, a afirmat laureatul din 2008 al Premiului Nobel pentru Medicină.

NOILE TULPINI SUNT UN REZULTAT AL VACCINĂRII. Puteți vedea în fiecare țară, este același lucru: în fiecare țară, după vaccinare urmează decesele, a spus virusologul francez.

Un video publicat săptămâna trecută pe YouTube folosește date de la Institute for Health Metrics and Evaluation de la Universitatea din Washington pentru a ilustra creșterile numărului de decese în numeroase țări de pe glob după începerea vaccinării anti-COVID, confirmând observația lui Montagnier.

https://youtube.com/watch?v=xSrc_s2Gqfw

Lasă un răspuns