Somnul la politicieni. Ministrul Cercetării, Ciprian Teleman a ațipit de mai multe ori la o conferință de presă unde a participat și Dacian Cioloș

Discursurile lungi și plictisitoare îi adorm de multe ori până și pe politicieni.

Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Ciprian Teleman, a ațipit de mai multe ori la o conferință de presă care a avut loc joi, la Sibiu, relatează publicația locală sibiuinimagini.ro

La sfârșitul conferinței, ministrul a fost întrebat dacă se simte bine și care este motivul pentru care a ațipit.

„Recunosc că am ațipit! Sunt foarte obosit, deoarece am avut ieri o zi grea, iar în această dimineață m-am trezit de la ora 5”, a fost răspunsul dat de Ciprian Teleman.

Adormitul politicienilor în timpul discursurilor nu este, însă, o noutate. Camerele de filmat l-au surprins în 2014 pe Ion Iliescu, care adormise la doar 10 minute de la începerea discursului susținut de Klaus Iohannis la Parlament. Nu era, însă, prima dată când Ion Iliescu adormea la un discurs. Fostul lider PSD a fost surprins că dormea şi în aprilie 2014, în timpul unei ceremonii desfăşurate la Palatul Cotroceni, la zece ani de când România se află în NATO.

Tot dormind a fost surprins și fostul preşedinte al Senatului României şi al PNL, Crin Antonescu. Acesta a aţipit în 2012, la mitingul USL de la Iaşi, chiar în timpul discursului premierului de la acea vreme, Victor Ponta.

Dan Mihalache, fost şef al Cancelariei Prezidenţiale, a căzut în „capcana somnului”. În 2015 acesta ar fi adormit chiar la o vizită oficială în Serbia. Momentul a fost surprins de un membru al delegației sârbe.

Şi fostul preşedinte Traian Băsescu a căzut pradă oboselii şi a aţipit, de exemplu la summitul OSCE din 2010.

Lasă un răspuns