Dan Barna, despre locomotivele care iau foc: ‘E un ghinion, e anul trenurilor care se strică’

Dan Barna comentează incidentele semnalate în ultima perioadă în care incendii au izbucnit la garnituri feroviare, el arătând că incidentele semnalate anul acesta sunt comparabile ca număr cu cele din anii anteriori, nefiind vorba despre ceva „atipic” în acest an.

„Am avut această discuţie cu colegul de la Ministerul Transporturilor, pentru că încerc, din poziţia de vicepremier, să mă ţin la curent şi să îi ajut cât de mult pot pe colegii din ministerele pe care le coordonez, tocmai pentru că sunt multe situaţii care se blochează în mecanism şi e nevoie de o atitudine de deblocare, să spun aşa.

Văzând aceste locomotive şi blocaje şi deraieri care… l-am întrebat şi am cerut o situaţie la Ministerul Transporturilor dacă anul acesta este ceva atipic; dom-le, e un ghinion, e anul trenurilor care se strică. În fiecare an cifrele erau la fel. În fiecare an un număr de locomotive foarte vechi aveau incendii, în fiecare an erau câteva deraieri”, a afirmat Dan Barna, miercuri seară, la TVR.

Lasă un răspuns

Previous post Republica Moldova a promulgat o lege care prevede ca cel puțin jumătate din marfa de pe rafturi să fie de producție autohtonă
Next post Euro-un nou maxim istoric în raport cu moneda națională