Patrioții, liderii de opinie- pe listele de execuție ale statului. Nu se caută fapte, ci ținte

Știți care sunt oamenii care au fost puși pe listele care au fost făcute, pentru că au fost liste făcute de Coldea. Ei aveau țintele umane, de câteva categorii, în primul rând liderii politici care aveau sigur altă opinie decât a lor sau care erau considerați de ei că patrioți și mai greu de stăpânit și care puteau strânge o anumită masă critică într-o anumită zona. Lideri de opinie care puteau să devină periculoși dacă aveau o creștere.

Coldea a fost tot timpul în război cu Traian Băsescu. L-am considerat și îl consider un personaj malefic, nu e prost deloc. Îl anunț că o să mai vorbesc despre el pentru că e de vorbit. Lui Traian Băsescu i s-a luat fratele, prietenă Elena Udrea, fiica.

Nu se căutau fapte ci ținte, a declarat Liviu Dragnea la Culisele Statului Paralel.

Dragnea: „Coldea mi-a spus că nu trebuie să deranjăm interesele marilor puteri”.

Liviu Dragnea, a declarat că a avut o discuție cu fostul adjunct-șef al SRI, Florian Coldea, care i-a spus că România nu trebuie să deranjeze interesele marilor puteri și că, odată cu integrarea în UE nu mai suntem suverani.

L-am întrebat o dată de ce procedează în felul asta, răspunsul lui m-a năucit, mi-a spus că noi nu suntem singuri pe pământ, aici trebuie să fie o țară predictibilă și care nu deranjează interesele marilor puteri cu care noi suntem aliați. Odată cu integrarea în UE trebuie să înțelegem că s-a renunțat la suveranitate și anumite domenii economice trebuie să fie cedate„, a mai declarat Liviu Dragnea.

Franța a  vrut să fie cea mai mare forță în domeniul agriculturii. România, în 2017 și 2018, a ieșit la producție, peste Franța, și a fost supărare mare. Eu făcusem legea pentru refacerea mărcii românești. Fiecare domeniu de activitate este asumat de cineva de afară”, a declarat Liviu Dragnea.

Lasă un răspuns