Iohannis vrea impunerea de restricții: „Certificatul verde, reducerea mobilității și a interacțiunilor umane”

Klaus Iohannis a susţinut, marţi, o declaraţie de presă la Palatul Cotroceni în care a anunțat că a convocat o ședință cu factorii guvernamentali pentru introducerea de noi restricții.

După anunțarea vizitei delegației OMS în România, Klaus Iohannis, s-a trezit cu noi ordine pentru a „combate” PLANdemia.

In acest context, Iohannis declară că „pentru a depășii această „cumpănă”, în condițiile în care, campania de vaccinare a decurs mult prea lent, am decis să convoc mâine o ședință cu toți responsabilii pentru instituirea unor măsuri clare, restrictive, singurele care mai pot diminua răspândirea infectărilor”.

Reprezentanţii OMS vor să „ajute” la accelerarea campaniei de vaccinare anti-COVID, pentru ca în România să fie injectată 45 % din populație până la finalul anului, susținând totodată că România a devenit un exemplu negativ la nivel internațional.

De ce este mai exact România catalogată ca fiind un exemplu negativ?! Pentru că majoritatea populației nu a înghițit gălușca Covid. Pentru că majoritatea gândește și nu vrea sa fie experimentul lor.

Este imperios necesar să subliniem și în acest context ceea ce a spus Luc Montagnier, premiat Nobel pentru Medicină( și primul cercetător care a izolat virusul SIDA) :

Vaccinarea în masă este o eroare istorică. Nu există nici o șansă de supraviețuire pentru cei vaccinați. Vaccinările ar trebui să se oprească.

Se face o manipulare în jurul acestui virus, cineva i-a adăugat secvențe genetice, în special de la Hiv, de la SIDA. Nu este o mutație care să apară firesc ci opera unor profesioniști, a biologilor moleculari”.

Tot el spune :” Vaccinările provoacă mutații, nu există nici o șansă de supraviețuire pe termen lung pentru cineva care a primit unul dintre serurile Covid. Nu există nici o speranță și nici o vindecare posibilă”.

Lasă un răspuns

Previous post Datoria externă a României a crescut cu 8,4 miliarde de euro în doar 8 luni
Next post Gheorghe Piperea îi cere demisia lui Klaus Iohannis după restricțiile anunțate: ”Nu are aceste competențe!”