Asistenta care a administrat soluție salină în locul serului Covid-19 celor 8,600 de persoane, a fost lăsată în libertate

Asistenta de la Crucea Roșie Antje T, în vârstă de 39 de ani, care a administrat soluție salină în locul vaccinului Covid-19 celor 8,600 de pacienți în vârstă la un centru de vaccinare din Germania, a scăpat în cele din urmă de tribunal. Cu toate că le-a salvat viața, aceasta a fost acuzată că a lăsat oamenii fără „protecție”, potrivit Daily Mail.

Inițial, asistenta care a administrat vaccinurile false la centrul Schortens din Friesland, nord-vestul Germaniei, a primit doar șase luni de probațiune.

Ea a fost găsită vinovată de șase capete de acuzare de atac intenționat, de către Tribunalul Districtual Oldenburg, Saxonia Inferioară, pe 30 noiembrie.

Antje T a administrat soluția salină celor 8.600 de pacienți care erau în principal angajați ai spitalului, educatori și medici cu vârsta peste 70 de ani, între 5 martie și aprilie 2021.

Poliția a declarat instanței că a putut introduce soluția salină nedetectată, deoarece era responsabilă cu pregătirea vaccinului și a seringilor în timpul turei la centrul de vaccinare.

Dar, după mai bine de o lună, a fost raportată de un alt angajat care a văzut-o folosind soluția salină în loc de vaccin pe șase pacienți pe 21 aprilie 2021.

Tânăra de 39 de ani a avut mai multe postări pe rețelele de socializare în care și-a subliniat în mod deschis părerile ei sceptice cu privire la vaccinurile COVID-19.

Acesteia i-a fost retras permisul de a lucra ca asistent medical, a informat presa.

Ulterior, autoritățile au îndemnat „victimele” să se înregistreze pentru revaccinare și au subliniat că este complet sigur.

Lasă un răspuns

Previous post Dana Gîrbovan: Nu putem sărbători cu adevărat Ziua Națională fără să ne prețuim și apărăm Constituția, fără de care nu existăm ca națiune și ca stat
Next post Adriana Stoicescu: “Ne-am obișnuit cu statutul de sclavi, nu ne pasă de țara asta, nu ne pasă de noi”