Șeful interimar al Poliției Maramureș a obținut nota 4,80 la concursul de ocupare a funcției, unde a concurat singur

La concursul pentru funcția de șef al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Maramureș, organizat de Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR), s-a înscris un singur candidat: comisar șef Mihai Gherman.

În urma desfășurării unicei probe, comisar șef Mihai Gherman (43 de ani), care conduce IPJ Maramureș din 15 septembrie 2021 prin împuternicire (interimat prin numire, fără concurs), a fost notat cu… 4.80. Pentru a obține funcția, el trebuia să obțină minim nota 7.00, implicit concursul nu are niciun câștigător, Poliția maramureșeană urmând să fie condusă în continuare de un interimar (care este tot Gherman), scrie 2mnews.

Comisar șef Mihai Gherman – originar din Târgu Lăpuș, este fost șef al Poliției Târgu Lăpuș (în perioada 2016-2018) și din 30 august 2018 este adjunct al IPJ Maramureș. În 15 septembrie 2021 a fost desemnat și apoi împuternicit la comanda structurii polițienești din județ, după ce comisarului șef Ionel Todoran (57 de ani, originar tot din Târgu Lăpuș, fost șef al Poliției Târgu Lăpuș în perioada 2001-2003 și al Poliției Baia Mare în perioada 2005-2010 și din 1 august 2010 adjunct al IPJ Maramureș) i-a expirat împuternicirea și nu mai putea fi prelungită legal.

Lasă un răspuns

Previous post Au fost publicate reacțiile adverse ale serului C0vid în România! ATENȚIE, asta doar pentru a le ascunde pe cele mai grave, ce au dus la moarte subită
Next post Mesajul Av. Elena Radu pentru politicieni: „Mulți dintre voi ați făcut averi prin prisma funcției pe care ați deținut-o. Odată cu portofelul digital vă veți lua adio de la ele”