Un cioban a fost umilit de un consilier local (PSD). Omului i-a fost legată o talangă de gât, pus să meargă în genunchi și să facă precum un berbec

Un cioban a ajuns să fie protagonistul unor scene umilitoare, fiind filmat cu o talangă de gât. Totul s-ar fi întâmplat la o stână din comuna Zăpodeni, județul Vaslui, unde acesta muncea.

Patronul stânei, care este și consilier local din partea Partidului Social Democrat (PSD), împreună cu un alt prieten de-al său i-au legat bărbatului o talangă de gât și l-au pus să meargă în genunchi și să facă precum un berbec, relatează vremeanoua.ro.

De parcă nu ar fi fost suficient, întreaga situație a fost filmată, iar înregistrarea postată pe o rețea de socializare. Cel mai probabil, cei doi au crezut că vor stârni amuzamentul privitorilor, însă nu a fost deloc așa. Dimpotrivă chiar – comunitatea din Zăpodeni le-a condamnat gestul. Mai mult, un localnic susține că acest consilier local n-ar fi la prima „ispravă” de acest gen.

„Acest băiat, Panainte Lucian, pe lângă faptul că este om cu carte, absolvent de facultate, mai este și consilier local. În calitate de ales al cetățenilor din comună, el ar trebui să fie un exemplu pentru ceilalți, copiii să aibă ce învăța de la el. Din păcate, el nu se află la prima astfel de abatere. În trecut, a mai pus un băiat extrem de necăjit din satul nostru să se întindă pe jos și să facă precum ursul. I-a dat o bere și l-a batjocorit. Îi place să umilească oamenii, în special pe cei neajutorați”, a declarat un cetățean din Zăpodeni, pentru cotidianul local menționat.

Ar mai fi de precizat că, deși redactorii Vremea Nouă l-au contactat telefonic pe consilierul local Lucian Panainte pentru a-i cere un punct de vedere cu privire la filmulețul postat pe rețeaua de socializare, acesta a refuzat să comenteze incidentul.

Lasă un răspuns