Un bărbat de 35 de ani a decedat deoarece spitalele din Canada au refuzat să-i efectueze transplantul pentru că nu era vaccinat anti-Covid

Garnet Harper, în vârstă de 35 de ani, a murit după ce spitalele au refuzat să-i efectueze un transplant de rinichi care să-i salveze viața, deoarece acesta nu era vaccinat anti-Covid, informează LifeSiteNews.

Oficialii canadieni din domeniul sănătății au cerut unei femei din Ontario să doneze organele soțului ei, care a murit după ce i s-a refuzat un transplant de organe, deoarece nu a primit vaccinurile COVID-19.

În mai, Trillium Gift of Life Network, agenția de donație de organe din Ontario, a sunat-o pe Meghan Harper pentru a recolta organele soțului ei, Garnet, în timp ce acesta zăcea pe moarte, deoarece spitalul a refuzat să ofere transplanturi de organe canadienilor nevaccinați. 

În februarie 2022, Garnet a fost diagnosticat cu o  boală de rinichi în stadiul cinci. Doi dintre frații lui Garnet s-au oferit să-și doneze rinichii, dar spitalul a refuzat să-i ia în considerare, deoarece Garnet nu și-a dezvăluit statutul de vaccinare. 

Politica actuală de asistență medicală publică a Canadei refuză transplanturile de organe celor care nu au primit cel puțin două doze de vaccin experimental COVID.   

Drept urmare, pe 22 mai 2023, Garnet, în vârstă de 35 de ani, a murit din cauza unui accident vascular cerebral sângerând în timpul somnului, lăsând în urmă o soție și cinci copii. 

Harper nu a fost singur în lupta sa pentru asistență medicală în calitate de canadian nevaccinat împotriva COVID. Sheila Annette Lewis, rezidentă din Alberta, i s-a refuzat,  de asemenea , un transplant de organe, deoarece a refuzat să se  vaccineze anti COVID. Acum a fost aprobată pentru procedura la un spital din Statele Unite, dar va trebui să plătească pentru îngrijirea medicală.  

După moartea sa, luptătorii canadieni pentru libertate, refuză să doneze organe până când nu sunt tratați cu toții în mod egal.

Fostul parlamentar din Ontario, Randy Hillier, a condamnat sistemul medical canadian, postând pe Twitter: „Numai vârful aisbergului este văzut vreodată înainte să se întâmple adevărata tragedie. Guvernele noastre sunt și au fost implicate în crime sociale.” 

„Din păcate, mulți oameni cred că recunoașterea acestor fapte și vorbirea este mai periculos decât a deveni următoarea victimă inevitabilă”, a adăugat el.  

Lasă un răspuns