Un nou deces subit la doar 26 de ani

La doar 26 de ani, arbitrul argeșean, Alberto Șerban, a decedat sâmbătă în urma unui infarct. Familia acestuia a sunat la 112, dar medicii nu l-au mai putut salva, scrie GSP.

Vestea tragică a fost confirmată de edilul comunei Bradu, Dan Stroe, prin intermediul unei postări pe Facebook:

„În urmă cu 2 ore am aflat cu adâncă tristețe despre vestea morții subite a camaradului nostru Alberto Șerban, la vârsta de numai 26 de ani! Încă de mic a fost mereu în preajma echipei noastre de fotbal, un copil cu o educație aleasă, deși a crescut în cea mai mare parte a vieții sale fără dragostea maternă. A fost un copil frumos, foarte cuminte și sociabil, săritor atunci când apelai la ajutorul lui. Din păcate, câteodată viața este de neînțeles pentru mulți dintre noi, iar în astfel de momente rămânem uluiți de tragismul ei. Suntem alături de familia îndoliată, căreia ii dorim multă putere sufletească să treacă peste acest moment greu. Alberto, așa cum îl știm toți, va rămâne cu siguranță o amintire frumoasă și dragă în amintirea tuturor celor care l-am cunoscut. Dumnezeu sa-l odihnească!”.

Pasionat de fotbal, Alberto a absolvit cursurile Facultății de Educație Fizică din cadrul Universității din Pitești și activa ca arbitru în plan local, informează și anchetaonline.ro. În paralel, el se ocupa și de administrarea unei firme de tractări auto.

Lasă un răspuns