INCREDIBIL! Un polițist din Mehedinți a furat banii unui șofer implicat într-un accident rutier

Un polițișt din Mehedinți este acuzat de furt, după ce a plecat cu borseta unui șofer implicat într-un accident. Agentul fusese chemat la fața locului, în urma coliziunii, însă după constatare, șoferul și-a dat seama că îi lipsește borseta în care se aflau sume importante de bani, așa că a sunat din nou la 112.

Accidentul în care a fost implicată victima, șoferul jefuit de polițist, a avut loc pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta-Turnu Severin în urmă cu câteva zile. A fost vorba de un accident în care au fost implicate mai multe persoane, motiv pentru care s-a solicitat ajutorul polițiștilor de la Rutieră, dar și cadrelor medicale de la Ambulanță.

În acel moment unul dintre polițiștii de la Rutieră a sustras borseta șoferului, în care se aflau mai multe documente, dar și 10.000 de lei, și a dus-o acasă. După ce s-au făcut verificările și s-a stabilit că el a furat borseta s-a luat decizia, la nivelul Inspectoratului de Poliție al județului Mehedinți, să fie demis, iar dosarul în care este cercetat acum pentru furt calificat a ajuns pe masa procurorilor de la Parchetul Judecătoriei din Severin.

Lasă un răspuns