Astăzi, de Sfânta Parascheva va avea loc o manifestație pentru protejarea familiei naturale

Astăzi, 14 octombrie, cu ocazia Sfintei Parascheva, asociația Noua Dreaptă organizează o manifestație pentru susținerea familiei naturale.

Evenimentul are loc ca o replică la un protest organizat de Asociația Mozaiq, eveniment care va avea loc în aceeași zi și care va cere legalizarea parteneriatelor civile între persoane de același sex.

Manifestarea este autorizată de Primăria Capitalei și este un apel la acțiune pentru protejarea NORMALITĂȚII și apărarea instituției FAMILIEI dar și o ocazie de a ne uni și de a cere factorilor de decizie (din Guvern și Parlament) să NU cedeze șantajului și manipulării orchestrate de lobby-ul homosexual după decizia CEDO rămasă definitivă pe 25 septembrie 2023, care NU obligă cu nimic România să legalizeze nici parteneriatele homosexuale, nici căsătoriile homosexuale și nici nu impune vreun termen în care statul român să recurgă la vreo modificare a legislației.

Pentru viitorul familiei și a neamului nostru, pentru siguranța copiilor noștri, pentru credința noastră strămoșească, vino sâmbătă 14 octombrie în fața Cercului Militar Național începând cu ora 14:00 pentru a spune un NU hotărât demersurilor pentru legalizarea parteneriatelor și căsătoriilor homosexuale și un NU la fel de hotărât adopțiilor de copii de către “cuplurile” homosexuale!”, sună comunicatul celor de la Noua Dreaptă.

Pe 14 octombrie, asociația Mozaiq a anunțat că va cere, în stradă, legalizarea parteneriatelor civile.

Evenimentul va avea loc de la ora 14:00, în fața Teatrului Național din București. Protestul este finanțat din străinătate, prin Granturile SEE 2014-2021.

Totul se întâmplă în contextul unei decizii CEDO care condamnă România pentru că nu a recunoscut legal niște cupluri de același sex, care au dat statul în judecată.

Lasă un răspuns