Premierul provinciei Alberta (Canada) promite că nu va mai exista obligativitatea purtării măștii

Premierul Alberta, Danielle Smith, a anunțat că se angajează să nu readucă „mandatele de măști la nivel de provincie”, după ce sistemul de sănătate al provinciei a reintrodus purtarea obligatorie a măștilor în unele unități.  

Pe 11 octombrie, Alberta Health Services (AHS) a impus măștile în unitățile de îngrijire acută; cu toate acestea, Smith a declarat că, deși respectă autonomia AHS de a lua decizia de a nu permite nimănui să i se refuze asistența medicală.   

„Cred că, dacă albertenii doresc să poarte o mască, să o poarte. AHS și-a anunțat decizia de a implementa un nou „protocol de mascare” în unitățile de îngrijire acută AHS”, a declarat Smith pentru The Epoch Times.

„Recunoaștem că AHS are în prezent autonomia de a lua această decizie”, a continuat ea. „Ma aștept ca niciunui Albertan să nu i se refuze accesul la asistență medicală.” 

Ea a declarat, de asemenea, că este dedicată să se asigure că „mandatele de măști la nivel de provincie” nu revin. 

Conform Directivei AHS, conducerea executivă zonală și conducerea centrului de îngrijire acută au autonomie de a determina mandatele de măști pentru personalul AHS, medici, moașe, studenți, voluntari și lucrători din AHS. laboratoare spitaliceşti. 

AHS afirmă, de asemenea, că ar putea fi puse în aplicare „măsuri îmbunătățite” care ar impune măști pentru pacienți, vizitatori, membri de familie și persoane de sprijin desemnate în departamentele de urgență din unitățile de îngrijire acută și spitale.  

Decizia AHS de a reintroduce purtarea măștilor vine pe măsură ce provincia a eliminat aceste mandatele în luna iunie. Alberta, Saskatchewan și Manitoba sunt în prezent singurele provincii din Canada care nu impun vaccinarea COVID pentru lucrătorii din domeniul sănătății. 

Obligativitatea purtării măștilor este impusă în ciuda dovezilor copleșitoare că măștile NU SUNT EFICIENTE în prevenirea răspândirii COVID și pot cauza o serie de probleme de sănătate, după cum a raportat  LifeSiteNews.

Peste 170 de studii  au descoperit  că măștile au fost ineficiente în oprirea COVID și, în schimb, au fost dăunătoare, în special copiilor. 

Lasă un răspuns

Previous post Președintele consiliului școlar din California spune că a primit amenințări cu moartea după ce a interzis steagurile LGBT
Next post Proiectul spectaculos al lui Nicolae Ceaușescu, blocat la 80%. Inițiativa abandonată care ar putea resuscita economia și turismul