Vaccinul anti HPV – istoric cu studii fraudate. Toate vaccinurile trebuie reevaluate!


dr. Geanina Hagimă

Vaccinul Gardasil 9 , anti Papillomavirus , este un vaccin intens recomandat de autorități în primul rând adolescenților dar, odată cu „noua medicina” chiar și adulților, deși marea majoritate a ultimei categorii au venit în contact, unii în mod repetat, cu multiplele tulpini ale virusul HPV.

Mirajul unui vaccin care să prevină cancerul de col uterin m-a fermecat și pe mine, eu fiind medic ginecolog, știind ce înseamnă cancerul de col și ce mutilant este tratamentul pentru aceste situații. Farmecul s-a risipit când a venit plandemia covid cu minciunile ei medicale deșănțate și, căutând informațiile despre covid am descoperit informații și alte înformații despre abuzuri, fraude în studii și reacții adverse consecutive administrării altor vaccinuri.

Frauda medicală plandemica grosolană a fost o palmă grea care m-a trezit din visare, momentul în care am înțeles că știința, cercetarea, industria farmaceutică, mediul universitar, justiția, autoritățile nu sunt ce păreau a fi. Descoperirea acestor informații mi-au trezit sentimente de revoltă, dându-mi seama că am fost manipulată, deși mă informam , citam articole medicale. Cenzura a funcționat și încă funcționează foarte eficient…

Studiile pentru vaccinul HPV , deși nu au ajuns să demonstreze scăderea incidenței cancerului de col pe motiv că neoplasmul de col se dezvoltă în ani, indică eficacitatea acestuia în prevenirea leziunilor precanceroase ale colului uterin. Despre reacțiile adverse nu se menționează mai nimic în revistele medicale de renume.

Până în plandemie nu am știut mai nimic despre corupția din industria farma și nici nu mi-a atras atenția faptul că majoritatea studiilor pentru vaccin erau finanțate de către firmele producătoare. Nu mi-aș fi închipuit că în aceasta industrie interesele financiare ajung să primeze în față sănătății oamenilor.
În perioada plandemiei am aflat multe lucruri despre cum funcționează această lume, inclusiv despre abuzurile industriei farma din India și nu numai, în ce privește efectuarea studiilor asupra vaccinului HPV

https://www.science.org/content/article/indian-parliament-comes-down-hard-cervical-cancer-trial, https://www.thelancet.com/journals/lanonc/article/PIIS1470-2045%2813%2970420-0/fulltext .

În 2009, Programul pentru Tehnologie Adecvată în Sănătate (PATH), o organizație nonprofit cu sediul în Seattle, a inițiat un studiu al vaccinului HPV de 3,6 milioane de dolari, finanțat de Fundația Bill & Melinda Gates, pe 24.777 de fete adolescente din regiunile Andhra Pradesh și Gujarat ale Indiei, sperând să extindă utilizarea vaccinului în această țară. La câteva luni după începerea studiului, guvernul indian s-a sesizat după ce mass-media a raportat moartea a șapte fete din studiu. O comisie desemnată de ministerul indian al sănătății în 2010 a descoperit o serie de deficiențe și probleme etice în studiul vaccinului anti-HPV. Raportul din 2011 a acestei echipe ministeriale a remarcat că, de mai multe ori, nu s-a obținut consimțământul informat corespunzător al participanților la studiu.

De asemenea, s-a constatat că cei care se ocupau de studiu nu au instituit un mecanism pentru raportarea efectelor adverse, că nu a existat lotul control și că au fost incluse în studiu fete din comunitățile tribale protejate din India, fără a obține consimțământul individual. In plus, s-a constata că nu s-au efectuat investigații postmortem ale fetelor care au murit în timpul studiului. Prin urmare, s-a ajuns la concluzia că nu au fost respectate și nu au fost îndeplinite standardele de bună practică clinică.

Autoritățile indiene care au investigat situația au afirmat că organizația PATH, în loc să se străduiască să protejeze sănătatea femeilor, a fost un instrument voluntar al companiilor farmaceutice străine care sperau să convingă guvernul indian să includă vaccinul HPV în programul său universal de vaccinare.

Comisia a constat că ICMR (Consiliul Indian de Cercetare Medicală) din New Delhi, „a eșuat complet în a-și îndeplini rolul și responsabilitatea mandatate ca organism de vârf pentru cercetarea medicală din țară…”.

Vedem cum aceste abuzuri ale industriei farma se întâmplă demult, dar, ca prin magie, aceste scandaluri sunt ascunse, nu ajung la urechile oamenilor și mai ales ale medicilor. Asemănarea dintre această întâmplare din India și modul de desfășurare a acțiunii covid la scară globală în ce privește serurile magice, este izbitoare.

Deficiențe importante în raportarea și contorizarea reacțiilor adverse ale vaccinurile HPV au fost sesizate și într-un raport oficial al Autorității daneze pentru sănătate și medicamente (DHMA) care a fost înaintat către Agenția Europeană a Medicamentelor (EMA) https://www.nature.com/articles/s41541-020-0202-9 .

EMA a concluzionat că nu există dovezi convingătoare ale prejudiciului. Când DHMA a cerut în 2014 companiei Sanofi Pasteur MSD să își revizuiască baza de date pentru potențialele efecte adverse ale vaccinului HPV, șeful comisiei de la DHMA a observat că „Compania a făcut unele căutări și le-a aranjat în așa fel încât rapoartele depuse în Danemarca nu au fost practic incluse, iar acest lucru nu este corect, deoarece rapoartele daneze de POTS (sindromul de tahicardie ortostatică posturală) au fost bine raportate și diagnosticate într-o clinică specializată. Prin urmare, acestea trebuiau să fie incluse”.

Revizuirea și concluziile EMA la acest raport al autorității daneze au determinat o scădere a încrederii în programul de vaccinare anti-HPV în Danemarca, acoperirea vaccinală scăzând sub 25%, față de o acoperire anterioară de 90%. Echipa DMHA a concluzionat că trebuie să se discute deschis despre daunele suspectate ale oricărei intervenții în domeniul asistenței medicale, inclusiv ale vaccinurilor.

Dacă se resping suspiciunile de nocivitate a vaccinurilor fără dovezi suficiente, nu se permit îmbunătățiri în ceea ce privește siguranța vaccinurilor și se pune astfel în pericol credibilitatea profesiei.
Din punctul meu de vedere , ca medic ginecolog, prevenția eficientă a cancerului de col uterin se poate face prin efectuarea periodică a unui examen Papanicolaou de calitate. Această investigație puțin costisitoare și eficientă, ar fi trebuit să fie oferită femeilor prin programe de screening la nivel național, însă din păcate, nu s-a tratat niciodată cu seriozitate acest subiect în România. In schimb ni se oferă vaccinuri scumpe, cu studii fraudate și compoziție incertă.

Știind acum aceste lucruri, eu consider că toate vaccinurile ar trebui reevaluate, atât din punctul de vedere al realizării studiilor, al eficacității, dar și al compoziției. Nu este normal, ca ANMDMR să nu facă verificări pentru aceste vaccinuri, pe motiv că sunt produse în UE. Deoarece pentru vaccinurile Comirnaty -Omicron B4-5 și Moderna am constatat comportamente anormale, ciudate ale vaccinului (particule care se mișcă , cristalizarea pe lama neacoperită de lamela, hidrogelul persistent), am realizat o examinare la microscopul optic și a vaccinului anti-HPV denumit Gardasil.

Am fost impresionată să vad ce comportament are vaccinul Gardasil la administrarea unei picaturi pe lamă, fără lamelă deasupra . Modul spectaculos de cristalizare este reproductibil, având loc în aceleași etape, la 15-32 minute (in funcție de mărimea picăturii), ca si cum ar fi cristalizarea ar fi programată. Credeți că poate fi explicat aceast mod de cristalizare ce poate fi vizualizat in filmele de mai jos de compoziția scrisă în prospect?

Având în vedere aceste informații și observații, consider că este necesară REEVALUAREA pe plan local, în România, A TUTUROR VACCINURILOR, atât din punct de vedere al eficacității, al realizării studiilor clinice cât și al compoziției.
Cum să mai prescrii un produs când nu mai ai certitudinea că el corespunde cu ce scrie pe etichetă și că studiile au fost corect efectuate ? Sunt întrebări la care autoritățile ar trebui să răspundă repede, repede …

Nu putem continua să recomandăm/administrăm astfel de produse, fiind conștienți că noi, medicii , la rândul nostru manipulați, putem fi folosiți ca instrumente pentru punerea în practică a unor planuri ce nu au ca scop binele omului.

Video 1 Gardasil 9, la 15 minute de la aplicarea pe lama fără lamelă, obiectiv 20x, mărire 200 x
Video 2, Gardasil 9, la 15 min, de la aplicarea pe lama fără lamelă, obiectiv 20x, marire 200 x
Video 3 Gardasil 9, la 36 min de la aplicare pe lama , fără lamela obiectiv 10X, mărire 100x
Video 4 Gardasil 9, 39 min de la aplicare pe lama , fara lamela obiectiv 10X, marire 100x
Video5 Gardasil 9, 39 min de la aplicare pe lama , fara lamela obiectiv 10X, marire 100x
Video 6 Gardasil 9, 44 min de la aplicare pe lama , fara lamela obiectiv 10X, marire 100x
Video7 Gardasil 9, 44 min de la aplicare pe lama , fara lamela, obiectiv 10X, marire 100x
Video 8 Gardasil 9, 48 min de la aplicare pe lama , fara lamela obiectiv 4X, marire 40x
Video Gardasil 9, 48 min de la aplicare pe lama , fara lamela obiectiv 4X, marire 40x
Foto 10 Gardasil 9, fără lamelă, după 33 ore, obiectiv 10x , marire 100 ori.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02zDuxg3NT5EUtum4xYvLBKwxmd9vfA5hxxEsXcXtVMqRxw7iEoNPtZYrg8Gsa9t9Al&id=100007886883687

Lasă un răspuns

Previous post Oamenii se revoltă împotriva ChatGPT
Next post Alexandru Rafila: „Este imposibil ca România să aibă și cele mai ieftine medicamente din UE, și în cantități foarte mari. Nu putem să le avem pe amândouă”