50% dintre victimele „vaccinului” ARNm au acum „leziuni cardiace permanente” – susține un cunoscut medic american

Dr. Drew Pinsky, medic internist american și personalitate media cunoscută în SUA ca Dr. Drew, a spus, într-o emisiune, că nu înțelege de ce nu apare pe prima pagină a ziarelor un studiu recent care arată că aproximativ jumătate dintre bărbații tineri care au primit vaccinul ARNm anti-Covid au „leziuni permanente ale inimii”.

„[Studiul] mi-a tăiat răsuflarea”, a spus Dr. Drew în timpul unui interviu în emisiunea Megyn Kelly Show. „Tocmai a apărut un [studiu] major acum cinci zile, într-o revistă importantă de cardiologie, un studiu excelent, mi-a tăiat respirația. A arătat că aproximativ jumătate dintre bărbații tineri aveau leziuni cardiace permanente. Asta înseamnă că nu știm ce procent dintre aceștia vor fi afectați iremediabil pe măsură ce îmbătrânesc, [câți] vor dezvolta insuficiență cardiacă și vor avea nevoie de transplanturi de inimă.”

Dr. Drew a spus că nu înțelege de ce studiul nu se află pe prima pagină a fiecărui ziar de renume din lume. „Pentru un bărbat de 27 de ani, boala (Covid) este un nimic. Deci vaccinul înseamnă un risc total. De ce această promovare insistentă [a vaccinării]?”

De asemenea, medicul a recomandat insistent studenților vătămați să dea în judecată orice școală care le-a impus cu forța „vaccinul” experimental ARNm. Gazda emisiunii, Megyn Kelly, i-a sfătuit pe tineri să „obțină un card fals” dacă cineva mai încearcă să-i forțeze să se vaccineze în viitor.

Sursa: ActiveNews

Lasă un răspuns

Previous post Dezvoltarea tehnologiei va duce la dispariția omului – susține academicianul Ioan Dumitrache
Next post Producţia de ţiţei a României a scăzut cu 4% în primele opt luni din 2023