A fost „forțată” să se vaccineze pentru a-și putea continua activitatea și a murit la doar 29 de ani, în urma unui cancer extrem de rar

O tânără din Sheffield, Marea Britanie, om de știință, în vârstă de doar 29 de ani, a fost diagnosticată cu angiosarcom cardiac, un tip de cancer care era extrem de rar înainte de lansarea vaccinurilor ARNm anti-COVID-19.

Dr. William Makis semnalează pe blogul său apariția mai multor cazuri de angiosarcoma, unul dintre cele mai rare tipuri de cancer înainte de lansarea vaccinurilor ARNm anti-COVID-19.

Dr. Makis menționează 12 cazuri de oameni tineri care au dezvoltat acest tip de cancer, pe care majoritatea oncologilor nu l-au văzut niciodată în cariera lor: angiosarcoma – cancerul vaselor de sânge.

Printre acestea este și cazul unei tinere din Sheffield, Marea Britanie, om de știință, doctor în medicină, în vârstă de doar 29 de ani: Kirsty Smitten, care a fost diagnosticată cu o tumoare de 6 cm pe inimă – un angiosarcom cardiac care era extrem de rar în urmă cu câteva luni. Ea a murit pe 4 octombrie 2023

Acest tip de cancer era atât de rar încât chirurgul ei nu văzuse niciodată nici măcar un caz.

Kirsty Smitten a descoperit prima nouă clasă de antibiotice în 40 de ani și ar putea fi nominalizată la Premiul Nobel. Ea a fost forțată să facă vaccinul ARNm anti-COVID-19, pentru a-și putea continua activitatea.

Sursa: ActiveNews

Lasă un răspuns