Ambasada SUA a sărbătorit comunitatea LGBT tocmai la Muzeul Țăranului Român

Ambasada Statelor Unite la București a decis să sărbătorească „luna mândriei” de a fi homosexual tocmai la Muzeul Țăranului Român, informează RostOnline.

Ambasada SUA a postat o fotografie pe care se vede steagul LGBT și însărcinatul cu afaceri al Ambasadei, Michael Dickerson.

„Ambasada SUA împreună cu comunitatea LGBTQI+ din România, Asociatia Accept, MozaiQ și aliații au sărbătorit 🏳️‍🌈 #PrideMonth cu proiecția comediei americane „Bros”, la Muzeul Țăranului Român din București. În luna iunie, evenimentele Pride din întreaga lume celebrează iubirea, acceptarea și toleranța. Știm că mai este mult de lucru pentru egalitatea deplină, recunoașterea și protecția persoanelor LGBTQI+. După cum a spus Însărcinatul cu afaceri al SUA, Michael Dickerson, înainte de proiecție, „Apărarea drepturilor fundamentale, a libertăților și a egalității pentru toți este piatra de temelie a tuturor societăților democratice.

Această prezervare a valorilor noastre democratice este motivul pentru care este atât de important să progresăm către un tratament corect și egal și protecție pentru toate comunitățile marginalizate, inclusiv comunitatea LGBTQI+. Negarea drepturilor universale ale omului pentru orice persoană sau comunitate subminează aceste principii pentru noi toți.”, se arată în mesajul SUA.

Locul ales pentru a sărbători LGBT-ismul nu este întâmplător. Muzeul Țăranului Român este locul unde acum 11 ani, în 2013, s-a produs un protest masiv al societății românești împotriva difuzării unui film de propagandă a homosexualității.

Zeci de ONG-uri au considerat că difuzarea unui film LGBT la MȚR încalcă destinația acestui spațiu ca și memoria țăranului român și a lui Horia Bernea, fondatorul instituției.

Atunci, protestul pașnic a oprit difuzarea filmului. Ulterior, la presiunile ambasadei SUA, filmul a fost difuzat cu ușile închise, doar pentru activiștii LGBT.

Și azi, a fost difuzat tot un film de propagandă a homosexualității, anume „Bros”.

Iată ce spunea atunci, acad. Sorin Dumitrescu:

Care este motivul pentru care M.Ţ.R e ţinta mişcării gay? Nimeni nu-şi aduce aminte ca M.Ţ.R să fi organizat o segregaţie sexuală, să fi interzis vreunuia din membrii declaraţi ai orientării gay să-i viziteze sălile şi să-i asculte discursul muzeal. Nu există şi n-a existat vreodată o interdicţie marcată oficial printr-o plăcuţă sau afiş public, care să fi blocat vreunui gay intrarea în spaţiul muzeal.

N-a existat nici o măsură a conducerilor instituţiei M.Ţ.R, care să oblige vreun homosexual minoritar să se legitimeze, să prezinte documente care să-i dee în vileag orientarea sau să cumpere biletul de intrare mai scump!

Pe suprafaţa,interioară sau exterioară, a zidurilor M.Ţ.R n-au existat şi nici nu vor exista vreodată ziceri ancestrale ale Ţăranului Român care, în numele Tradiţiei, să fi înfierat această desfrânare / orientare iar instituţia M.Ţ.R n-a avut niciodată printre preocupări să opună public persoana duhovnicească a Ţăranului Român, persoanelor a căror ,,trup s-a abătut de la calea sa pe pământ’’. (Facerea / 6,12) Şi atunci, de ce a ţinut morţiş acest grup de băştinaşi şi băştinaşe gay să vină tocmai aici, într-un loc incompatibil cu orientarea lor,să violeze arhetipul ancestral al unui întreg popor, propagând mediatic o derivă ontologică care ne-a costat Potopul!

De ce tac şi de ce apără acest viol fără precedent, noile organe ale statului, ale USL-ului, pentru a căror biruinţă am înfruntat gerul zile în şir?! De ce nu stopează urgent sacrilegiul?!

De ce harnicele Antene ale patriei fac politica struţului, în acest timp smintit, când unii pregătesc să ne arunce în uitare ca pe etrusci?! Profanarea unui cimitir creştin, evreiesc sau islamic, ca mizerabil viol al unui loc de veci, este totuşi benignă,faţă de violarea, în plină civilizaţie, a modelului dăinuirii unui întreg popor.

Români, fără tradiţia Tăranului Român dispărem ca etruscii! După 30 de ani şi mai bine, schimbat-au buldozerele cu gay!

Creştini, treziţi-vă şi apăraţi definiţia României în ochii lui Dumnezeu! Popor român, lasă Piaţa Universităţii unde e şi apără-ţi grabnic dăinuirea şi Modelul umanităţii tale specifice! Ia seama, acum sublima Piaţă s-a mutat la M.Ţ.R.

În numele Cuvântului lui Dumnezeu, români, veniţi toţi la Piaţa Universităţii de la Muzeul Ţăranului Român! Apăraţi-vă Tradiţia! Nişte smintiţi au hotărât să fim etruscii lor!

Acad. Dr. Prof. Univ. Sorin Dumitrescu, pictor.

Lasă un răspuns