Analiștii CIA au fost „mituiți pentru a-și schimba poziția” cu privire la originea Covid-19

Un nou documentar Sky News Australia dezvăluie dovezi suplimentare ale „efortului orchestrat” de a promova narațiunea conform căreia Covid-19 are origini naturale, în ciuda faptului că oficialii serviciilor de informații spun că „cel mai probabil” s-a scurs din Institutul de Virologie din Wuhan.

Oficialii serviciilor de informații și experții științifici au vorbit despre „efortul orchestrat” de a promova narațiunea conform căreia Covid-19 are origini naturale, în ciuda dovezilor care arată că virusul „cel mai probabil” s-a scurs din Institutul de Virologie din Wuhan.

Noul documentar Sky News Australia, se numește „What Really Happened in Wuhan, the Next Chapter”. Sharri Markson dezvăluie noi dovezi explozive despre originile pandemiei care a blocat lumea în 2020.

El a discutat cu oficiali ai mai multor agenții de informații din SUA. De asemenea, a stat de vorbă cu oameni de știință seniori din domeniul sănătății publice implicați în discuțiile din culise. Sharri dezvăluie cum teoria scurgerii în laborator a fost suprimată în mod intenționat. Un avertizor a susținut că analiștii CIA care au favorizat teoria scurgerii de laborator au fost chiar mituiți să-și schimbe poziția.

„Cea mai probabilă origine a Covid-19… a fost o scurgere de laborator de la Institutul de Virologie din Wuhan”, i-a spus lui Sharri fostul director al serviciilor de informații din Statele Unite ale Americii, John Ratcliffe.

„Oamenii care au avut acces la cele mai multe date vă vor spune cu toții același lucru. Ei vor recunoaște că acesta este adevărul, cel mai probabil, pentru ceea ce sa întâmplat. Este mai mult decât o posibilitate. Este cu siguranță o probabilitate și probabil este o certitudine.”, a spus el.

Documentarul Sky News subliniază modul în care doctorul Anthony Fauci a impulsionat narațiunea conform căreia Covid-19 are origini naturale, în ciuda faptului că unii oameni de știință au spus că scurgerea din laborator a fost „cea mai probabilă cauză”.

Discuții private au fost descoperite după ce o citație a Congresului SUA a forțat eliberarea a sute de e-mailuri și mesaje. Fauci a schimbat sute de opinii cu oamenii de știință însărcinați să examineze originea virusului.

Fostul secretar de stat adjunct al SUA, Thomas DiNanno, i-a spus lui Sharri că mesajele dintre oamenii de știință arată în mod clar un „efort orchestrat de a prezenta o anumită narațiune”.

Un oficial public implicat în discuții a fost Robert Kadlec. La acea vreme, el era secretarul adjunct al Sănătății și Serviciilor Umane. Din punct de vedere tehnic, îi era superior lui Fauci.

Într-un interviu exclusiv pentru documentarul Sky News, Dr. Kadlec i-a spus lui Sharri că a avut discuții cu Dr. Fauci. Acesta a recunoscut că ambii au decis în mod deliberat să minimizeze teoria scurgerilor din laborator.

Fostul oficial al Sănătății și al Serviciilor Umane a spus că au vrut să evite ca oamenii să facă acuzații cu privire la implicarea SUA în cercetarea care ar fi putut crea virusul. De asemenea, se pare că Fauci era îngrijorat și de protejarea propriei reputații.

„Ceea ce a făcut acest lucru și mai acut a fost faptul că nu aveau o vizibilitate bună asupra a ceea ce făceau și a ceea ce susțineau prin granturile – prin EcoHealth Alliance – care au mers către Institutul de Virologie din Wuhan”, a spus el.

Cum ar fi apărut virusul?

Anterior, Dr. Kadlec a fost director adjunct al personalului pentru Comitetul de Informații al Senatului SUA. El a vorbit cu Sharri despre munca doctorului Zhou Yusen, om de știință militar chinez. Acesta ar fi făcut cercetări privind vaccinurile care ar fi putut fi cauza pandemiei globale.

Dr. Zhou a fost unul dintre primii indivizi care a publicat un brevet pentru un vaccin Covid-19. Potrivit doctorului Kadlec, savantul chinez ar fi trebuit să fi început să lucreze la vaccin „nu mai târziu de 2019”.

Dr. Zhou a fost găsit mort în „circumstanțe misterioase”. Tristul eveniment s-a petrecut la doar câteva luni după ce au apărut rapoarte despre rolul său în originile Covid-19.

Subliniind că agențiile de informații suspectează o înscenare a decesului, Sharri a întrebat dacă este posibil ca Partidul Comunist Chinez să-l fi ucis pe doctorul Zhou pentru „declanșarea accidentală a Covid-19”.

„Este cu siguranță posibil. Am considerat asta ca o posibilitate plauzibilă”, a spus Dr. Kadlec. El a adăugat, totuși, că „nu există vreo dovadă pentru a face această evaluare”.

Lasă un răspuns